הכנה נכונה לחתונה
ככל שתאריך החתונה מתקרב, כך ההתרגשות עולה. הנשים, ברוב המקרים, מתרגשות הרבה יותר מהגברים. כדי שהאירוע יתנהל כשורה, חשוב לנטרל כמה שיותר זמן מראש גורמים שיכולים ליצור לחץ ותקלות בלתי מתוכננות. לא תמיד ניתן לצפות את התקלות הללו מראש, אבל בשביל זה אנחנו כאן, אל מנת להמליץ לכם על כמה דברים שכדאי לטפל בהם על מנת למנוע לחצים מיותרים ובעיות שעלולות להרוס את מצב הרוחב ביום הגדול.
הימנעו מחתונה בדקה ה 90
בחלק מהמקרים, לזוגות אין סבלנות, הם קובעים תאריך חודשיים מיום הצעת הנישואים ואז הם מתחילים לתכנן את האירוע. חתונה היא לא סוף שבוע בחו"ל שאפשר להזמין מהיום למחר. וחודשיים במונחים של ארגון אירוע זה באמת מהיום למחר. דברים רבים יכולים להשתבש כמו למשל פגישות ברבנות. תיק ברבנות פותחים 3 חודשים מראש וקובעים תור.
אם יש לכם צורך להוכיח יהדות, במקרה זה צריך להביא מסמכים ולפעמים זה יכול להיות מהלך ארוך. כאשר מדובר בחודשיים, נוצר מצב של לחץ בזמנים. אל תעשו זאת לעצמכם. מה גם שלא תמיד תוכלו להזמין את צלם החתונות שאתם רוצים או את מאפרת הכלות שאתם מעוניינים בה מכיוון שיכול להיות שהן לא יהיו פנויות בתאריך הזה כי הם הוזמנו מראש. 4-5 חודשים לתכנון חתונה זהו הזמן המינימלי הבטוח הנדרש. בחודשיים ממש לא כדאי לעשות זאת.
תיקחו בחשבון את מזג האוויר
אם למשל בחרתם להתחתן באוקטובר ולפניכם עומדת האפשרות לבחור בין ה 5 לחודש ולבין ה 20 לחודש. אל תבחרו את ה 20. ככל שמתקריב לסוף החודש, כך גוברת האפשרות שיירד גשם מכיוון שזה קרוב יותר לחורף. אם אתם מתחתנים בגן אירועים – זה יכול לפגוע לכם באירוע. כמו כן זה יכול להעביר את הצילומים לאולפן במקום צילומי חוץ יפים.
חזרות
למרות שלא מדובר שמשהו מורכב, מנהל האירוע ידאג לבצע אתכם חזרות של כניסה לחופה. בצעו את החזרות לפחות 3 פעמים. תרגלו זאת כי לפעמים לא קולטים מרוב התרגשות את ההוראות בפעם הראשונה. כמו כן, תוודאו שההורים שלכם יודעים כיצד הם אמורים להיכנס לחופה. תוודאו האם הם יודעים שהם נכנסים כל זוג בנפרד או אתכם. לא אחת קורה שהתוכנית משתבשת בגלל חוסר תיאום.